Saturday, 7 May 2011

Anugerah terindah ALLAH buatku........

~~~~mama....i love you.....mama...i care....mama.....i love you...mama....my friend....you're my friend~~~~


hellow syemua......assalamualaikum.....firstly aku nk ucapkan selamat hari ibu kepada semua wanita yg bergelar ibu.....especially kt my beloved mummy ler....Pn sofiah ismail....SAYANG MAK SGT2!!!!MMMMMUUUUAAAAAHHHHH!!!

ni aku nk share2 ckit ler ngan korang....smalam aku lepak kat balkoni sorg2 sambil dengar radio...(layan feeling ler)...byk aku dengar ucapan2 dari ank2 yg syg kat mak diorg...de yg panggil mama,mummy,mak,ibu,umi,mom,ma,...n mcm2 ler....pe pon x kisah ler....

 meh aku nk crite kt korang sal aku ngan mak aku...aku ni mang manje ckit ler ngan mak aku...ai maklumlah....ank sulung....ngan mak pe pon aku nk mesti dpt...mak aku sangat sporting orgnye....semua aku leh crite ngan mak...aku ni kan jenis yg x leh bhenti ckp ckit kan,asal blik kg je mulut aku ni mesti nk bt part time job(berckp tnpe henti ler) mak aku ler akan jadi pendengar setia aku...mak aku pon kadang2 ckap kat aku,..lbih kurang mcm ni le"kak,x penat ka dok berpidato dari td?"mak penat dah dgq...bg mak cas bateri sat..mlm satg kak crita len"...hehehe..mak mang slalu kata cam tu...tp aku still ckp gak...tp mak tetap dgq jga aku berpidato(bercerita ler) mak mang terbaik ler...

mak aku sgt lembut orgnye...hati mak aku mang serapuh kaca..cpt terharu dan tersentuh ngan semua perkara...ye...kdg2 aku pon pnah bt mak aku tersentuh gak...nakal aku ni!!aku ska bt mak skit hati....korang nk tau x lau aku nk pujuk mak aku pe aku slalu ckp?aku slalu ckp camni ler."alalala....mak dah mrajuk,,,,cecece...mak jgnla mrajuk mak....t x lawa"confirm mak aku senyumnyer....then mak akn ckp"aku nk marah pon x jadi ngan hangpa ni"heheheheh....mak aku mang terbaik kan??mak aku sgt sporting...time aku kna sound ngan my dad.,,,aku de backup singer...heheh(mak aku ler)mak aku slalu backup aku  law aku kna marah2 ngan my dad...pas tu ayh aku ckp"elokla la tu,..dua branak sama ja"..heheheh...aku ngan mak aku akan senyum semanis2nyer cam ni(^________^)mak aku mang terbaik kan........masing2 wish happy mothers day kt mak diog...time dengar ucapan diorg tu,se sebak je hati ni.....nk nangis pon de....tetibe je se rindu giler2 kat my mom...MAK!!!!MISS U!!LOVE YOU!!dan aku pon time tu bt ler karangan panjang2...wish happy mothers day kat my mom...tp mak aku x reply msj pon...mayb dah tdo kot...yg bestnyer....pg td mak bru replay msj....hehehe.....'ckp time kasih'...sempat lagi tnye....'hadiahnye mane'???aku skang ni ngah konpius...nk bagi hadiah pe ek kat mak aku....petang smalam adk aku msj...dia ckp nk beli hadiah pe kat mak ni...aku pon x tau lg...tp x pe...hadiah sampai lewat ckit x pe kan mak??hehehe....housemate aku de la bg cadangan ckit...leh pakai cadangan diorg tu...pe pon tunggu ye mak cayang....t hadiah sampai kat umah....hehehehe....kadang2 aku terpikir juga,camne la hidup aku law mak x de kat dunia ni lg t??ape pon aku tetap doakan semoga mak dipanjangkan umor,dirahmati allah dunia dan akhirat..,.....kerana pada aku mak aku adlah anugerah ALLAH yg terindah lam hidupku.....