Tuesday, 14 June 2011

OH MY PRETTY-PRETTY BOY

HUHUHHUH…korang mesti tertnya2 kan sape la baby boy tu….of coS not my baby k…I’m not married yet !
Ni hah …aku nak cite sal mak ndak aku (mak sedara aku ler…adik kepada mak aku,anak kepada arwah tok dan tokwan aku, kiranyer adik ipaq ayah aku ler)hehehe…faham tak??if x fham bt2 faham ler ek….hehehehe
Tanggal 31…..may….bkn 31 ogos k….mak ndak aku selamat ‘meletupkan perotnya’…heehehehe….x de la…slamat melahirkan anak yang kedua…..anak lelaki lagi kali ni…ank pertama  lelaki, anak kedua pon lelaki jgk…namanya....MUHAMMAD DANIEL MIKHAEL...like dats name...huhuhu…nampaknya keumpunan la mak ndak aku ni,nk dapat ank pompuan…hahaha…dan nampaknya lagi..adik2 mak aku still x boleh kalahkan mak aku….
if korang nk tau….mak akulah juara dalam melahirkan anak2 pompuan…hahaha……mak aku la satu-satunya anak  yang melahirkan  ramai anak pompuan….4 org…termasuk si cantik manis lagi comey lottey…..(aku ler).adik  bradik mak aku yang lain,semuanya dapat ank lelaki…...mak aku lahirkan sorang je ank laki…laen semua pompuan….hebat x my mom?tu blom campor yg kembar tau…lau arwah adik aku yang kembaq tu still hidup lg bermakna mak aku de 5 org ank pompuan….hah…..hebat kan2?hikhik….semua ni rezeki kan,,…dah ALLAH nk bagi….kita terima la……..don’t worry my mak ndak…next year try again ek….both of you need to be struggle…chaiyok!!heheheheh
Ikhqmal iman…hah…kamuu dapat teman la ek tok serabutkan kepala otak ibu ngan ayah kamuu……hehehe
Buat ismail bin saad dan rodziah bin taha……
kalian dapat lagi sorang cucu lelaki….betapa ruginya bayi yang baru dilahirkan ni,..kerana x sempat merasai setulus kasih sayang yang suci dari kalian….moga bayi yang baru melihat dunia ini menjadi anak yang soleh,taat kepada ibu dan ayhnya,…dan cucu yang sentiasa mengirim doa bt kalian di alam sana…..
moga Allah merahmati kalian….amin….
no picture la nak tunjuk kt korang coz aku sendiri pon x tgk lagi baby boy tu,....x sempat balik....next time ler yer.....(^______^)v